Marrin “Sinovac”, 600 efektivë policie

Pas bluzave të bardha, të moshuarve, mësuesve, pedagogëve e gazetarëve, ditën e sotme do të imunizohen me vaksinën anticovid 600 efektivë nga forcat e...

Epidemiologu: A duhet të bëjnë vaksinë personat që e kanë kaluar...

Teksa prej ditësh në Shqipëria ka nisur vaksinimi masiv i popullsisë, një nga pyetjet më të rëndësishme të ngritura është, a duhet të kryejnë...

Qentë e rrugës bëjnë ‘kërdinë’ në Tiranë, 30 ankesa për kafshime...

Qentë endacakë në rrugët e Tiranës janë bërë një fenomen shqetësues për qytetarët dhe në disa raste ata janë kthyer në viktima të kafshimeve. Vetëm...

Dështon raundi i parë për zgjedhjen e presidentit

Ka dështuar procesi i votimit të presidentit në raundin e parë në Kuvendin e Kosovës. Përfaqësuesi i komisionit për zgjedhjen e presidentit, Sali Syba, ka...