Kapshtica do të vijojë e mbyllur deri me 26 prill

Pika kufitare e Kapshticës do të mbetet e mbyllur deri në 26 prill. Autoritetet e Policisë Greke, në vijim të masave të marra nga qeveria...

Ligj për të ndaluar telefonatat e padëshiruara të marketingut

Telefonatat e padëshiruara të marketingut janë bërë shqetësuese për shumë qytetarë. Pa marrë asnjë autorizim paraprak, bizneset telefonojnë në çdo kohë dhe ofrojnë blerjen e...

Ngacmoi seksualisht nxënësen në shkollë, gjykata jep dënimin për mësuesin shqiptar

Është dënuar me tre vite e gjysmë burg, mësuesi i cili akuzohet për ngacmim seksual ndaj një nxënëse në Pejë. Ngjarja ka ndodhur në vitin...

Dështon raundi i parë për zgjedhjen e presidentit

Ka dështuar procesi i votimit të presidentit në raundin e parë në Kuvendin e Kosovës. Përfaqësuesi i komisionit për zgjedhjen e presidentit, Sali Syba, ka...