Covid i dha fund politikave të vjetra ekonomike

Nga Larry Elliott, The Guardian Taksat e të pasurve do të ndihmojnë në koston e luftës kundër pandemisë.   Rimëkëmbja nga kriza e dytë më e rëndë në...

Kursi i këmbimit valutor, 9 prill 2021

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 9 prill 2021:

Bëhet publike ndihma e qeverisë për bizneset e prekura nga masat...

Ministria e Financave e Kosovë ka marrë vendim që të subvencionojë 50 për qind të pagës së punëtorëve dhe 50 për qind të shpenzimeve...

Kursi i këmbimit valutor, 8 prill 2021

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, 8 prill 2021, sipa Bankës së Shqipërisë:

Masakër mjedisore në Himarë

Fiks Fare denoncoi një tjetër masakër mjedisore, kësaj herë në një nga zonat më të bukura të Shqipërisë; plazhi i Livadhit në Himarë! Një...

Banka Evropiane e Investimeve në mbështetje të Shqipërisë

Banka Evropiane e Investimeve ofron mbështetjen e saj në sektorë të rëndësishëm të ekonomive të vendeve të Ballkanit Perendimor që aspirojnë të anëtarësohen...

E lënë prej vitesh në dollap, videoloja Super Mario shitet në...

Një videolojë e pahapur Nintendo – Super Mario Bros e prodhuar në vitin 1986, është shitur në një ankand në SHBA për 660 mijë...

Kursi i këmbimit valutor, 3 prill 2021

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 3 prill 2021:

Dështon raundi i parë për zgjedhjen e presidentit

Ka dështuar procesi i votimit të presidentit në raundin e parë në Kuvendin e Kosovës. Përfaqësuesi i komisionit për zgjedhjen e presidentit, Sali Syba, ka...