Monedha e eurozonës, shitet sot me 123.3 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.3 lekë.

Paundi britanik bie në vlerën e 142.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 83 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 111.9 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.