Zbulimi se një shqiptar përdhunoi në mënyrë të përsëritur një 22-vjeçare me të meta mendore, pasi më parë kishte bindur babanë e saj se ai ishte një “vizionar-shpirtëror” dhe se me cilësitë e tij …të mbinatyrshme ai mund të ndihmonte vajzën e tij në problemin e saj, e kishte tronditur Larisën që muaj me parë!

Por ajo që nuk dihej atëherë dhe u mësua së fundmi është se 40-vjeçari, i cili nuk ngurroi të përfitonte nga dhimbja e njerëzve që kërkonin një litar shpëtimi për të dashurit e tyre, punonte gjatë ditës si bojaxhi, shkruajnë mediat greke.

Spiritualisti – bojaxhi kishte një mënyrë për t’i bërë përshtypje viktimave të tij duke u zbuluar atyre fakte shumë personale nga jeta e tyre, informacion që ai mund të kishte nxjerrë edhe nga mjedisi i tyre miqësor, por njerëzit në dhimbjen e tyre nuk e menduan dhe ranë në grackën e tij, pasi ai pretendoi pa asnjë gjurmë turpi se shëronte shpirtrat e sëmurë, ndërsa kishte arritur të thoshte se madje mund të çrrënjoste dhe kancerin!

Ai bëri të njëjtën gjë me babanë e 22-vjeçares fatkeqe, të cilit i kishte thënë se mund ta ndihmonte vajzën e tij duke shëruar gjendjen e saj të ulët mendore dhe intelektuale “me hirin e Zotit”. Sipas padisë së ngritur nga vajza në fund të shkurtit, ajo u përdhunua në verë dhe për këtë arsye po zhvillohet një ekzaminim paraprak kundër tij. Vajza nuk kishte folur më herët sepse 40-vjeçari i kishte thënë se gjithçka që ai i bëri asaj, ishte parashikuar që do të shërohej!

“Para se të hapja derën, – tregoi vajza, – më tha fjalë për fjalë “mos harro, mos fol me njeri siç thamë. Ne i mbajmë disa gjëra me vete deri në varr” “tha vajza në padinë e saj, duke shtuar se kishte frikë të kërkonte ndihmë dhe të ndalonte “seancat”, sepse ndër të tjera ai i kishte thënë asaj se mund t’ia lexonte mendimet!

Pas disa vizitave në shtëpinë e vajzës dhe pasi kontrolloi dhomën për kamera të fshehta, “psikiku” shqiptar gjeti rastin ta izolonte në mes të korrikut të kaluar kur prindërit e saj nuk ishin në shtëpi dhe e përdhunoi atë me pretekstin se shpirtrat po e thërrisnin për ta bërë këtë akt!

“Kur mbaroi aktin, ai më theksoi që unë nuk duhet të flisja me askënd, aq më pak me babanë tim, sepse unë do t’ua prishja miqësinë. Por nëse do të flisja, ai më tha se do të më çmendte. (…) Unë nuk kisha forcë të reagoja, “tha 22-vjeçarja, e cila zbuloi se 40-vjeçari e përdhunoi atë më shumë se dy herë atë verë.

Ankesa e dytë

Disa ditë më parë, u paraqiti një ankesë kundër bojaxhiut nga një grua e dytë që ishte viktima e tij e mundshme! Bojaxhiu i pamëshirshëm i tha asaj se do t’i gjente shpëtim, por ajo nuk iu dorëzua fuqive të tij metafizike.

Mashtruesi 40-vjeçar pretendoi se ai kishte punuar në Nju Jork si kontraktor ndërtimi, por atje atij iu dha mundësia të bëhej një “studiues” i shpirtrave të njerëzve të torturuar që kërkonin një rrugëdalje! Sidoqoftë, ai ishte gjithçka përveç një vizionari, pasi, siç mund të shihet nga fotoja që kishte ngarkuar në rrjetet sociale, profesioni i tij kryesor ishte të lyente shtëpi.

Në foto: Përdhunuesi dhe mashtruesi që u hoq si vizionar