Një 73-vjeçar shqiptar me banim në Vajont, u arrestua nga policia italiane sepse duhej të shlyente një dënim me 2 vjet dhe 1 muaj burg për shpërndarje të kokainës.

Vendimi për dënimin e tij është dhënë nga Gjykata e Triestes. Në vazhdim të operacionit, në shtëpinë e tij u krye një kontroll dhe aty u gjetën 300 gramë kokainë e pastër dhe 100 gramë substancë prerëse për të.